10 Şubat 2015 Salı

GÖKYÜZÜNDE YANLIZ GEZEN YILDIZLAR



Her şey minicik bir canın aramıza katılacağını öğrenmemizle başladı. Arkadaşımın bir bebeği olacaktı bende ona bir battaniye örebilirim diye düşündüm. Kış bebeği olacağı içinde kalın bir şey olsun istedim. Bunun içinde tığ işi değilde şiş örgüsü battaniye tercih ettim. Ettim ettim de gel gör ki nasıl bir şey yapacağıma bir türlü karar veremedim. İnternette araştırma yaptım ama hep tığ işi örnekler karşıma çıktı. Şiş ile örülen battaniye modelleri çok az olup, hiçbiri hoşuma gitmedi. Sonra bebek eşyalarına bir göz gezdirince bu sene yıldız desenlerinin çok moda olduğunu gördüm.


Bunun üzerine düz örüp kenarına pirinç örgüden bir bat yapıp başka bir renkten ise yıldızları yapmaya karar verdim. Örgü yıldızlar çok ufak durunca bende düz battaniye örüp üstüne yıldız işlemeye karar verdim. Arkası işlemeden dolayı pis gözükünce de annem arkasına pazenden astar geçebilirsin diye fikir verdi ve sorun çözüldü.


 Bebeğimiz bu kış günlerinde yıldızlı soğuk gecelerde battaniyesinin altında sıcacık uyuyor. İnşallah hayatında yıldızlarla dolu ışıl ışıl olur. Bu dileğim tüm annalerin bebekleri için.















1 yorum:

EFLA dedi ki...

Eline sağlık çok güzel olmuş